Актуално Дейности Документи Прием Летописна книга Структура Контакти
 Катедра музика
  Концерти / Конкурси

                                                

ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ НА IXз КЛАС

 

На 21.03.2012г. в Арт салон „Ракурси“ се състоя пролетен концерт на учениците от IXз клас. С много музика, песни и настроение те зарадваха своите гости – учители, родители и съученици. Водещите на програмата – Хилял и Марияна, бяха подготвили сценария на концерта. Елена и Моника се бяха погрижили за презентацията, съставена от  пролетни картини, пейзажи, цветя, които допълваха пролетното и ведро настроение на концерта.

Участие взеха всички ученици от класа. Индивидуалните изпълнения на пиано и народни инструменти се редуваха с колективните – камерна тамбурашка група, вокално-инструментална група, вокална група и др. В края на концерта деветокласниците бяха поздравени с песен от абитуриентите от 12ж клас.

Учениците изказаха своята благодарност на учителите си по народни инструменти – Венелин Мутафчиев -  кавал, Драгни Драгнев – гайда, Генчо Стоянов – гъдулка, Галин Ганчев – тамбура, народно пеене – Мария Русева и Красимира Верчева, както и на класния си ръководител и учител по задължително пиано – Дарина Докторова.